Ce să faci când cineva nu răspunde la telefon de ziua lui

Sper că nu sunt singura care a vrut să ureze cuiva „La mulți ani!”, dar nu a reușit să dea de acea persoană la telefon. Știu că acest lucru nu se întâmplă des, dar se mai întâmplă. Astfel, am o poveste care poate oferi o soluție la această problemă.

Pe 13 decembrie este ziua bunicii mele, mama mamei. Anul trecut, această zi a căzut într-o duminică. Astfel, mama a sunat-o ca să îi ureze „La mulți ani!”, dar bunica nu a răspuns. A încercat de mai multe ori în decursul zilei, dar nimic.

În acea seară am avut bilete la un concert simfonic. În pauză, mama și-a exprimat îngrijorarea, așa cum o fac mamele: „Off… Ce mă enervează bunică-ta! Ce e așa de greu să țină un telefon lângă ea? Dar, dacă pățeam ceva? Noi putem muri fără griji și ei nu ar ști pentru  că nu au niciun telefon pe lângă ei!” Și cum tot spunea ea așa, îi vine la un moment dat o idee. Ce-ar fi să luăm un tort și să mergem la ei după ce se termină spectacolul? Ei stau într-o comună nu departe de oraș, așa că nu ne-ar lua mult. Dar spectacolul se termină la ora 21:00. Unde găsim o cofetărie deschisă duminica, a ora asta?

Așa am ajuns să căutăm o cofetărie sau un magazin care vinde torturi deschis în timpul pauzei spectacolului. Și am găsit. Cine ar fi crezut că va trebui să facem un simplu drum până la Carrefour?

După terminarea spectacolului, am cumpărat un tort și ne-am pornit spre bunici. Când am ajuns, niciunul nu a observat când am intrat cu mașina în curte. Așa că au avut o surpriză când am intrat în casă. Bunica tocmai ce ațipise, iar când am intrat s-a speriat și ne-a întrebat dacă suntem normale la cap.

Astfel am ajuns ca la ora 23:00 să mănânc o felie de tort la bunica, duminica (a doua zi având școală) după ce fusesem la un concert simfonic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s