Povestea unei vorbe de noroc

Cred că oricare dintre noi avem câte un mod de a ura noroc, succes cuiva. Acest lucru nu surprinde pe nimeni deoarece auzi de fiecare dată înaintea de o oră grea sau de un test, examen sau orice de acest gen vorbe precum: „Mult succes!” și „Noroc, vei avea nevoie!”.

Eu, însă, am descoperit un alt mod de a ura noroc ceva mai apropiat de cunoscutul „Să-ți rupi un picior!”.Povestea unei vorbe de noroc

Totul a început în clasa a IX-a, în ora de biologie, într-o vineri. Având oră în laborator, eu și colega mea de bancă ne-am holbat la ceea ce era scris pe banca noastră. Am găsit diferite desene și o grămadă de fraze cu sau fără sens, ceva gen: „Unicorni!”, „moartea vine după tine!”, „Ești prost dacă citești asta”. Căutând printre numeroasele însemnări, am descoperit un așa zis „Sapă-ți groapa!”. În acel moment m-am gândit la următoarea oră, ora de română, una dintre cele mai groaznice pentru clasa noastră și mi-am zis: „Asta sună bine pentru următoarea oră!”. I-am arătat descoperirea făcută și colegei mele care este tot atât de sadică ca și mine.

Din acea zi până în prezent, acel „Sapă-ți groapa!” a devenit un fel de vorbă de noroc care te încurajează să-ți faci locul de veci deoarece nu vei trece peste următoarele încercări. Dar, ca întotdeauna, am trecut și eu și colegii mei peste încercările orei de română.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s