Eforie Nord

Eforie NordDupă scurta ședere la Tulcea, am pornit spre Eforie Nord. După 2 ore de admirat apă și munți, o pădure de eoliene și câteva sate, am ajuns, în sfârșit, la mare!

Primul lucrEforie Nordu pe care l-am făcut a fost să căutăm hotelul și să ne cazăm. Am stat la Hotel Smarald de 3 stele. Camera a fost destul de OK, mai ales pentru faptul că era spațioasă, dar după o privire mai atentă se observă unele defecte care pot fi trecute cu vederea. Un lucru care m-a incomodat a fost dezorganizarea personalului care ori nu găsea cardul de acces pentru cameră, ori nu știau că trebuie făcută o factură (informația nu s-a transmis de la un angajat la altul). Trecând peste aceste lucruri negative, un lucru pozitiv este amplasarea hotelului. Este aproape de faleză ceea ce oferă un acces mai ușor la plajă: nu ai de mers mai mult de 100 m.
Un lucru care s-a schimbat față de anul trecut (merg în fiecare an la Eforie Nord pentru câteva zile) a fost faleza care am aflat că se reconstruiește după o alunecare de teren. Acest lucru m-a întristat deoarece îmi plăcea mult vechea faleză.Eforie Nord
Până acum nu am băgat de seamă dar un lucru enervant este alegerea unui loc în care să mănânci. Am observat acest aspect atunci când am mers în doua restaurant și în nici unul nu am mâncat, de abia în al treilea ne-am așezat și noi la masă. Serios, lucrul acesta este iritant mai ales când unul spune „Unde vreți voi mâncăm”, iar altul ceva de genul „Haideți, spuneți unde vreți și acolo mâncăm” și te mai întreabă „Vrei aici sau nu, haide, spune”.
Greu în vacanță, dar o să rezist eu că mai am drum lung în față, adică încă 10 zile.
După părerea mea, dacă vreți să mergeți la mare vă sugerez să vizitați și Eforie Nord, măcar în trecere dacă nu să vă cazați, dar aveți grijă unde alegeți să stați.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s